Patarimas: pandoro pyrago dėžutėje visuomet rasite įdėtą ir pakelį cukraus pudros. Kiekvienas pyragas yra papildomai supakuotas į sandarų maišelį, jį pradarę apibarstykite pandoro pyragą cukraus pudra ir vėl uždarę maišelį lengvai viską kartu supurtykite – tokiu būdu visas pandoro pyragas pasidengs cukraus pudra tolygiai. Dabar visas pyragas atrodo tarsi apsnigtas, būtent toks jis ir turėtų keliauti ant šventinio stalo. Nors pandoro pyragą galima pjaustyti kaip ir bet kokius kitus pyragus standartiškai vertikaliai (ir tai tikrai nebūtų nieko blogo), pabandykite jį supjaustyti horizontaliai - tuomet gausite išskirtinius žvaigždės formos gabalėlius, kurie nuteiks labai šventiškai.
Beveik amžinas klausimas, kuris kalėdinis pyragas skanesnis – ar panettone, ar pandoro? Abu tikrai yra puikūs - žmonės skirtingi, vieniems patinka vieni dalykai, kitiems kiti. Juk ir kasdienybėje turbūt save galime labiau priskirti į šunų ar kačių mylėtojų gretas? Mūsų pasiūlymas - būtinai išbandykite juos abu, bent po gabalėlį abiejų pyragų, bus tikras kalėdinis malonumas!